>…och övar på att klå honom big time nästa gång.

Jag har inte legat på latsidan bara för jag inte har uppdaterat bloggen. Har inte fått Internet att fungera i nya lyan ännu, och har grymt mycket att göra på jobbet – Me like!

Snabbupdate kan jag bjuda på:

Fredag: Benämning på passet ”Kolsvart kaos”. 6 galningar tar sig till Rydbo (ja, det är något litet samhälle i Åkersbergatrakten) och springer med pannlampor rätt in i skogen vid 20-tiden.. Obanad terräng. Månsken, stjärnor och några kilometer i benen. En alternativkväll ute liksom. Med Militärkamrater. Hade det inte varit för att jag skulle hem och packa hade jag sprungit en vända till i snåren!

Lördag: Styrketräning i form av: skruva ner skåp, bära sängar, bära kartonger, springa i trappor. Dricka vin med löparvänner, Pernie, bror, Louise och Världens Sötaste Hugo. Äta för lite…

Söndag: Missade TSM på grund av huvudvärk och skor i fel lägenhet. Tog en straffrunda i Ursvik med skön bastu efteråt istället.

Måndag: Campstart på Nordic Military Training. Lekte säl och har blåmärken på höften och på rumpan… armhävningar, utfallssteg, gång i armhävningsposition, armhävningar, armhävningar, armhävningar och lite planka. Förstås. Tur att nya lägenheten har tvättpelare för träskstanken från kläderna är inte att leka med. Tur också att Världens Bästa Pappa inte bara kan lägga Världens Snyggaste Golv (läs Amerikansk Valnöt i en miljard nyanser) i min nya lägenhet utan även rensa i tvättmaskinsavloppet så att jag slipper knäskura golvet efter varje träskinsats.

Tisdag – det är ju idag!: Grym träningsvärk i rumpa, lår och mage. Tusingar på schemat för IF Linnéa.

Ha en toppendag!
***************************************************