Utan att veta om det drog min assistent Linnéa vinnaren i tävlingen om en startplats till Ultravasan. Genom att svara rätt på dessa tre frågor, och vara nummer 42 som skickade in rätt svar (det nummer Linnéa valde) så har

Martina Westergren

vunnit 45 kilometer löpning på Ultravasan!

Martina kommer från Hallstavik och har aldrig sprungit ultra förut! Hjälp mig här i kommentarsfältet att skicka pepp och hejarrop så att hon målmedvetet tränar och med glädje genomför loppet. Rätta svaren på frågorna kommer här:

  1. Vilka skor sprang jag (MarathonMia) i hela sista ultraloppet jag deltog i? (TEC) – rätt svar Hoka One One
  2. Frontfiguren för Ultravasan har jag varit i Sydafrika med där vi sprang Comrades. Han har vunnit en rad Swiss Alpine – vad heter han? – rätt svar Jonas Buud
  3. Om man gör en Svensk Klassiker skidar man Vasaloppet. Vad heter det alternativ med samma sträcka som erbjuds söndag-måndag under Vasaloppsveckan och det inte är lika knökat med folk? – rätt svar Öppet Spår