Jag trodde att fighten skulle stå mellan mig och Fredrik, ack så jag bedrog mig. Daniel kutade ifrån och jag fick grus i maskineriet redan efter 10 km. Foto: privat

Jag trodde att fighten skulle stå mellan mig och Fredrik, ack så jag bedrog mig. Daniel kutade ifrån och jag fick grus i maskineriet redan efter 10 km. Foto: privat

Den yngre generationen har tagit över! Lilleman Daniel (längst av alla) kammade hem segern på halvmaran på 1:44. En halvminut efter honom kom Fredrik inglidande, ett halvår senare rullade jag in (eoner ifrån mitt PB på 1:40). Jag gjorde mitt sämsta halvmaratonlopp ever. Men så får det vara – det betyder att det bara går att få bättre tider framöver! Tränar jag inte och är oförberedd och stressad, så kan jag heller inte prestera. Och prestation var långt ifrån vad min kropp ville. Hatten av för mina bröder!

Alex, Elin, Linnéa, Jonathan och min guddotter Kajsa innan start. Foto: privat

Alex, Elin, Linnéa, Jonathan och min guddotter Kajsa innan start. Foto: privat

På milen kutade min dotter Elin, min brorsdotter Linnéa (13), Lillebror Henrik, svägerskan Louise, svägerskan Emma, min son Alex (som lurpassade på syster Elin hela loppet och retades förstås) och guddotter Kajsa (första loppet!). Syster Danielle och syster Emma (ond fot) hejade på.

Fina fina Linnéa grejade sin första mil!

Linnéa, jag och Elin. Foto: privat

Linnéa, jag och Elin. Foto: privat

Med ett snittempo på 6 minuter per kilometer sprang 13-åriga Linnéa sin första mil! Det är så grymt att springa så långt och få en sådan fin tid första gången. Kan inte vara lätt att disponera loppet när man inte vet hur/om man ska orka. Det brände lite bakom ögonlocken av stolthet från Faster Mia. Det här är bara början! Jag längtar efter att ta med henne på en massa fina löpturer på landet i sommar!

Knattarna kutade fint

Hugo och Alice tar löpningen seriöst. Foto: Faster Mia

Hugo och Alice tar löpningen seriöst. Foto: Faster Mia

Förra året sprang Jonathan in som nummer fyra i knatteloppet (1 km) på en tid strax över 4 minuter. I år blev han sexa totalt men slipade till tiden till 3:58 – respekt! Hugo 7 år kom elva i sin åldersklass på 5:45 följt av Simon 7år på 7:11 och tuffa Alice 5 år sprang på 6:51!