>Lugn vecka med 7,1 mils löpning.

Nu är jag inne på min andra träningsvecka som coach Ken har utformat. Mina RÖDA veckor är de hårda. Det betyder att intensiteten är hög. Det behöver inte betyda att jag springer längst dessa veckor – men jag tränar hårt och strikt. Denna vecka är GRÖN.

Denna vecka var inte så strikt med andra ord. Alla kroppsdelar mår bra. Knät svarade bra på naprapatbehandlingen för 2 veckor sedan och min rehab visar sig fungera. Kanske för att jag gör den 😉

Veckan som gick-fakta:
660 minuter träning fördelat på:
3 pass Nordic Military Training
Löpning 71 km
Powerwalk 2 timmar
Rehab
Stretch

Idag kom coachen tillbaka från sin resa. På tisdag är det han och jag som håller i passet på IF Linnéa – men först…
>Veckan som gick
Jag försöker brotta ner Kim. Eller så har jag precis lyckats. Ja – så måste det vara. Undrar bara hur vi kan ha blivit så där leriga av konstgräset… men så är det ju också roliga snubbar som jobbar på Östermalms IP – de vattnar konstgräset.