>Den skall transportera dig genom livet!

Idag har jag grym träningsvärk och är stel i hela kroppen, vaknade dessutom med huvudvärk…kan det bero på följande övning på NMT?>Var rädd om din kropp!

Såklart inte – det är fullt normalt att stå upp-och-nervänd och köra armhävningar halv 7 på morgonen. Kroppen fick sig en ordentlig genomkörare genom övningar som: knäböj med Anneli på ryggen med avslutande språngmarsch, lite magövningar, en och annan slänga-folk-ur-ringen övning och det vanliga gå björngång och leka rodeo med polaren på ryggen. Stel var ordet. Stark ska jag bli.

>Var rädd om din kropp!>Var rädd om din kropp!>Var rädd om din kropp!>Var rädd om din kropp!>Var rädd om din kropp!>Var rädd om din kropp!
Jag är inte bara rädd om kroppen utan även om knoppen och mitt hjärta. Alltså vilar jag från IF Linnéa ikväll och går med Kattis på föreläsning med Kay Pollak om ”Att välja glädje” och ”Att växa genom möten”. Imorgon bitti står NMT Intensiv på schemat. Yummie.