>Visst! Jag kände mig grymt stark – härligt att vara formtoppad två veckor in i träningsprogramet…

NMT Intensiv med Spyfys. Iskall, stjärnklar morgon med jordens häftigaste månljus. Idag fick vi maxa oss med armhävningstävlingar, intervallöpning med däck och tricepsdips. Vi var 12 stycken som kämpade och slet. Jag grejade armhävningar och tricepsdips bäst – jag är inte snabb uppför med bildäcket dragandes efter mig, men jag är seg. Och uthållig.

Sonen gnällde lite när vi ”tävlade” i armhävningar, ”längre ner morsan!” Jag försökte.

Jag gör inte armhävningar hela vägen ner till marken där näsan tar emot, men den typen av armhävningar jag kör ger resultat och bränner verkligen på de rätta ställena. Jag har nog ingen vidare teknik när det gäller just det.

Efteråt när jag körde sonen till jobbet sa han ”Du var stark idag morsan – alla armhävningar på tå!”. Jag blev lite stolt över mig själv och struntade i om de var korrekta eller ej. Den enda som var bättre på slutet var nämligen Superstarka/snabba Anna.

Har du bra armhävningsteknik?