>Jag vill ju både och! Inte antingen eller.

Jag har hamnat i ett organiserat träsk. Missförstå mig rätt – jag gillar organiserade saker. Men när det kommer till löpning eller träning behöver jag både och.

Nordic Military Training ger omväxling, där får jag både och. Att det är tidiga mornar gör att kvällsaktiviteter inte blir lidande. Trött är jag däremot. Mycket trött. I kropp och huvud. Och det är organiserat till 3 dgr i veckan. Jag vägrar missa dessa pass.

Sen har vi IF Linnéaträningarna. Jag får ont i hjärtat av att hoppa över eller missa dessa. Träningarna boostar min själ, förgyller min tillvaro och värmer i hjärtat. Men jag kan inte ta det så lugnt som jag borde. Det är tidsbundet och organiserat till 2 dgr i veckan.

TeamStockholmMarathon (TSM). Gillar att springa och sporras av andra. Gillar föreläsningar och att lära mig nya saker. Gillar att lyssna till tips och gemensamt träna för att nå ett mål. TSM är organiserat och tidsbundet till 1 dag i veckan.

Jag saknar mina sporadiska löpturer runt Kungsholmen. Jag saknar att shejka loss med LillaDuktig på SATS. Jag saknar att välja mellan core, BodyPump och spinning. Jag saknar att få skicka ett mess till Nike och fråga om vi ska ta en joggingtur före frukost, eller ett långpass med Funrun och Helena. Jag saknar att inte föreslå tusingar på Stadion med Catti och Karin. Tiden och orken finns inte. Jag har inget utrymme för spontanitet.

Antingen får veckan se till att få fler dagar, eller så får jag välja att köra vartannat Army-bootcamp så jag kan köra egenkomponerade Mia-bootcamp varannan 6-veckorsperiod. Vill jag ens springa marathon? Vad vill jag egentligen? Det här är inte likt mig.

**************************************