>Idag hade jag Runners high. En känsla som inte går att beskriva… men jag ska försöka ändå. Det är kärlek, motivation, inspiration, glädje, energi, lycka, pirr, förälskelse, illamående (!), lätthet, känslan av oövervinnerlighet = allt på en gång.

Dagens löptur:
Förutsättningar: Solsken från en klarblå himmel. Doft av vårdamm på asfalten. Smält vinter i jorden. Fågelkvitter. I lurarna drar Mr Williams igång ”Let me entertain you!”.

Jag var tvungen att lyssna på den två gånger. Sprang med ett leende över hela ansiktet. Jag är bäst. Idag skulle jag kunna vinna marathon! (kanske inte på tid… men väl på glädje och lycka)

Idag är jag oövervinnnerlig. Gjorde årsbästa på milen 5:08/km. Totalt 10,23 km på 52:36.

All denna positiva energi, glädje, motivation, inspiration och kärlek ska jag stoppa i en liten ask och ge till min styvmor Cia idag. På måndag kan man säga att hon ska springa marathon otränad – hon ska operera bort en hjärntumör. Då behöver hon detta.

Idag har jag sprungit för livet.