>Mitt mål har varit att få in tusingar i min träning. Idag körde jag två och får därmed kvalificera in dem som intervallträning. Nästa vecka blir det tre.

Vädret är ju helt underbart, förutsättningarna kunde ju inte ha varit bättre. De yttre förutsättningarna alltså. Härligt vårväder brukar locka till spring i benen.

Hur var det då med de inre förutsättningarna? Lite stressad eftersom jag har mycket att göra på jobbet, men det är inget som egentligen hindrar, jag brukar jobba ikapp mig hemma på kvällar och helger. Lite hjärtesorg för att jag fått gliringar om att jag är borta från familjen väldigt mycket (tjänsteresor och löpträningar), vilket fick mig att vilja träna på dagen så att jag får kvällen fri för familjen.

Jag vill ju bara vara en vanlig superwoman som jag alltid varit. Hinna med så mycket kul på så kort tid som möjligt – jag tror visst det kallas livsnjutning, eller rätt och slätt att leva.

Dagens lunchlöpning i siffror:
Längd: 10,17 km
Tid: 51:40 min (årsbästa på milen, fast det räknas inte)
Tusing nr 1= 4:22 snittpuls 173 (180)
Tusing nr 2= 4:25 snittpuls 169 (176)

Genomsnitt: 5:04/km
Medelpuls: 160 (max 181)
Jag sprang om: 1
Blev omsprungen av: 0


Glöm inte rösta på hur min bror ska greja maratonutmaningen utan startplats—->