Typ alla är här! Petra Månström (som jag har äran att vara sidekick åt), Lofsan, Workout-is-passion, bergsgeten Miranda Ericsson och MTB-tjejen Joline Johansson. När Röhnisch ordnar träningshelg sparas det inte på krutet. Grymma förebilder, välfyllda goodiebags och ett digert träningsschema. Jag ska hjälpa Petra med löppassen och vara intervjuobjekt på hennes workshop lördag kväll.

 

Efter att ha jobbat från bilen hela vägen från Stockholm till Åre var det mumma för både ögon och själ att möta detta.

Träningshelg med Röhnisch i Åre!

Skymning över Åresjön. Foto: privat

Omgivningarna är magiska och luften så fräsch. Det känns lyxigt att ha tillgång till denna natur i Sverige, att få ta del av en grym träningshelg kryddar ju lite extra. Jag gillar att vara utomhus och nu när det går över till höst och nosar lite på vintern häruppe gäller det att klä sig rätt. Jag fick en liten chock när jag klev ur bilen och möttes av minusgrader – förra helgen i New York bjöd nämligen på 24 graders värme. Kontraster. Jag får här testa Röhnisch vinterlöparkläder och kan säga att de satt som en smäck runt häcken som jag oftast fryser om.

Träningshelg med Röhnisch i Åre!

Löpning surprise – här i sista intervallen. Foto: privat

Petra ska hålla tre pass denna helg – ”Löpning Surprise” och första gänget ut fick ta sig utanför komfortzonen när de efter uppvärmningen rivit av 10×30-sekundersintervaller med efterföljande 10×15-sekundersintervaller. Då var det nämligen dags för en lång intervall i tröskelfart. 1100 meter runt Holiday Club Åre. Sedan varvade vi ner – boostade med rosor på kind och blå himmel som får allt att kännas fritt och lätt.

Träningshelg med Röhnisch i Åre!

Klara med första passet. Boostad med energi från taggade tjejer. Foto: privat