Några dagars förkylning och noll träning. Jag blir så sällan sjuk att jag inte vet hur man beter sig. Två dagars snorighet, tre dagars feber med huvudvärk som avslutas med migrän, lugnt och tidig sänggång. Sedan frisk. Snabbt gjort i en port.

Träning inför Backyard ultra

Kanske inte klokast att dra igång med 80km löpning som det var tänkt, men dock lika lågintensivt. Jag och Daniel Roxvret har nämligen bokat in Backyardträning idag. Jag kommer inte att köra 12 timmar, utan tar några varv och känner efter hur kroppen reagerar. Jag varvar lugn jogg med gång.

Träning inför Backyard ultra

Jag har mätt upp en runda på lite drygt 6,7 km och vi kör ny start varje timme. Varvning hemma hos mig för påfyllning av energi och dryck.

Första deltävlingen i Svenska cupen i Backyard är 9 mars i Säfsen. Bra att träna på vinterupplägget. Just nu är det strålande vackert vinterlandskap. Bilden nedan från Värmdö igår.

Träning inför Backyard ultra