>

Och vilket härligt löparväder Stockholm bjöd på!

Mina ben har kännts lite lustigt pirriga sedan Tjejmilen. De är vana att få sitt långpass på helgen, men nu fick de bara en ynka mil. Trots detta tog jag vilodag igår. Jag bestämde mig för att lägga till lite uppvärmningkilometer och sprang till Zinken. På dagens schema stod snabba tvåhundringar. Åtta stycken. Det är ju trots allt halvmaran på lördag. Solen bröt fram mellan molnen och termometern visade 18 grader. Ljuvligt.

Uppvärming: 9 k
Totaltid: 48:19
Snitt: 5:21/k
Snittpuls: 153 (max 179…?)

Lägg märke till pulsen i mina tvåhundringar… ska de inte vara jobbigare än uppvärmningen?
>Tisdagskväll med tjusiga tvåhundringar!
Jag gick genast in och kollade McMillan för att kolla om jag skötte mig. Utgick från miltiden på 47:48. Jag grejade det nästan…liten svacka på 3 av dem (borde hållit 3:11-tempo, nu blev snittet 3:13). Ta fram förstoringsglaset och skåda nedan.
>Tisdagskväll med tjusiga tvåhundringar!

Efter passet rådde total förvirring i min hjärna. Har jag glömt att anmäla mig till Stockholm Halvmarathon? Har jag gått omkring och trott att jag är anmäld? Jag har minsann inte fått något stort brev med startbevis…

Mitt hjärnsläpp var falskt (i alla fall angående halvmaran) – givetvis hade startbeviset kommit, jag springer på lördag.

En perfekt löpkväll, spyfys som jag lugnade ner med en Ramlösa Skogshallon – nu vankas det het kyckling och bulgur. Smaskens!