>

>Så här såg det ut för 12 dagar sen!Tömilen den 15 noevember.

Sen blev det snö, nu är det tö. Och jag hann inte träna till Vasaloppet. Ajdå. Vad jag däremot hunnit med är att täcka större delen av kroppen i blåmärken. Jag köpte en klänning med bara axlar att ha på julfesten nästa vecka, för att sedan komma hem och inse att axlarna långsamt börjar bli blå! Gårdagens stockguppning har satt sina spår. Nu hoppas jag på att de ska bli åtminstone lila tills nästa fredag så de matchar klänningen – men med min vanliga tur har de väl blivit gröna då.

Vad är då vitsen med att snida till armar och axlar om man inte får visa dem? Det blir stickad polotröja och täckande kalasstrumpbyxor på julfesten. OM jag skulle få en blåtira kan jag alltid låta bli och kamma mig, och låta min Kristina Lugn frisyr dölja fejset…

Men vadnudå! Det finns väl alltid någon käck rävstola man kan slänga runt axlarna? Eller så kan jag ju leta fram axelvaddarna från 80-talet och sätta utanpå klänningen! Kan Alcazar ha benskydd utanpå scenkläderna så kan jag!
***************************************

Tack för bilderna Ken!