>Under SUM i oktober fick han dra mig de sista två milen, idag hade jag utmanat honom på 4 ynka tusingar.

>Synd-å-klaga-lixomJag och Kalle under SUM i Oktober – 50 km terräng.

Kalle – i oktober var han stark. Idag var han snabb också. 17 stycken Linnéaiter trotsade den 7 minusgradiga kylan, den 5 meter nyfallna snön (okej – jag överdriver lite – men massor av snö var det i alla fall) och körde tusingar över Årstabron. Kalle skulle vara min hare.

Jag vet inte om det var snömodden, avsaknandet av Kalles röda toppluva (utbytt till blå idag!) eller den gigantiska rabarbermuffinsen som hoppade runt i magen som gjorde att intervallerna kändes jobbiga. Kalle drog iväg och han var snabb – jag fick liksom långsamma ner honom lite… målet var ju 4:30-fart och enligt min Garmin gick den första på 4:29 😉

Vila fick vi göra i sidoplanka med benlyft och 5 armhävningar. Sedan accellerera tillbaka över den tusen meter långa bron. Snömodden var jobbig och intervall nummer två gick på 4:31. Samma typ av vila, kände redan av i solarplexus att det skulle bli tufft. Körde den tredje och fjärde ännu långsammare men stannade totalt på en snittid på 4:35 – helt okej för dagens underlag. Jag tror ju att träning på tuffare underlag bygger starka ben.

Högsta betyg får haren som sprang två fler än jag och dessutom hela tiden var 20 meter före. Han kommer att bli farlig under 6-timmarstävlingarna i Karlstad!

Eftersom coachen är borta och inte kan hålla koll på mig passar jag på att jobba några timmar nu och kör NMT 6:15 imorgon bitti. Kombination av roligheter. Synd-å-klaga-lixom!