>>Spank my pork!

Det var slutövningen på morgonens Nordic Military Training pass. Att ”kasta fläsk” som den förut så snälle Instruktörs Johan kallade det. Min kastare Anneli spände ögonen i mig och sa ”Spank my pork!” vilket jag gladeligen gjorde. Det var det närmaste Ligga-sked jag kommer denna vecka, och jag vet inte om jag ens ska försöka mig på en beskrivning av hur det går till när man ligger ner och dänger sin polare än till höger än till vänster.

För övrigt kan jag bara meddela att alla ledare på NMT har ätit taggtråd och slutat vara ”snälla”. Tydligen finns det någon elaking som skickar mail till dem och säger att passen har blivit för mjäkiga vilket har resulterat i total hybris och Intensivpass med blodsmak i munnen. Uppvärmning i 4-tempo, slit och släp, intervaller ala kräk (med polare på ryggen och utan), idioten och burpees, kullerbyttor och You-Name-It!

Jag var grymt kass idag. Skitdålig rent utsagt. Förutom att kasta fläsk då – det gick bra. Plus att jag såg en grej… Brutale Bruno fuskade på benböjen! Jag tror att jag ska använda det emot honom om han försöker ”sätta dit” mig för fusk någon gång.

För övrigt är jag rätt glad att jag var sämst idag – tur att det är uppbyggnadssäsong och att jag bara kan bli bättre!