>Med lite hjälp från LillaDuktig, bästaste Svägerskan, tankning av IF Linnéa-anda så har jag kommit ur en Post-femtonmils-depression, hanterat livsavgörande öden/kriser/drabbningar effektivt och kommit på banan igen inom loppet av några dagar. Tänk vad somliga människors blotta existens kan vara avgörande! Och mitt förbannade pannben, det positiva tänkandet och glädjen har återfått sin glans.

>Skövde 6-timmars 2009 - statusrapport

…så idag är jag Mia, SuperWoman, Den-Starkaste-av-dem-alla-i-K35-klassen! I morgon ska ni få se på Kick-Ass-grand-slam i Skräll, Skövde here I come!

Nåja, se och se, Skövde ligger inte i Småland som jag först trodde, men det är heller ingen världsmetropol. Klubbkamrat Annika råkar vara där i helgen och kommer att heja. Ni som har annat för er kan ju alltid följa den spännande striden på jogg. Starten går klockan 10, och jag planerar att springa i totalt 360 minuter. Och jag kan som sämst placera mig 2:a i klassen Kvinnor 35. Så här ser det ut på torget i Skövde just nu – Webkamera.

Litsan på teman för mina varv, på varv, på varv….på varv.

1. Jag startar med tom skalle och fånig blick (Jumpers förslag)
2. Verkligheten kom ikapp mig och jag förvånas över det vidunderliga
3. Värmlandsdialekt (Tips från Evelina)
4. Norrlandsdialekt
5. Nu är det dags för Tones Indianhopp (bäst att passa på när man fortfarande har energi)
6. Springa som Hugo (ett år) med armarna utsträckta för balansens skull
7. Söderdialekt
8. Fundera ut vilke udda personligheter jag vill dejta framöver nu när jag är singel för första gången på 21 år…
9. Kolla in ultralöparnas frisyrer
10. Räkna träd längs banan
11. Räkna träd igen för att se om antalet stämmer
12. Fundera ut framtida utmaningar
13. Mitt lyckotal! Bara egoboosta detta varv!
14. Springa energisnålt som Karin
15. Fladdra med armarna som Szalkai
16. Byta mössa
17. Byta partner (Tone, det är bara för ett varv – är det ok?)
18. Byta dialekt till Dalmål
19. Skip
20. Höga knän
21. Fundera ut ursäkter på varför man ibland inte presterar på topp
22. Kick i baken
23. Projicera ner kraft i benen genom att tänka på Allans vader…
24. Byta mössa igen
25. Tänka på alla förkortningar jag lärt mig i IT-branschen genom åren
26. Fortsätta med förkortningarna…
27. Räkna träd och fundera på hur många jag kom fram till sist
28. Springa i myrsteg
29. Springa med jättekliv
30. Springa snabbt med Sebastian
31. Kolla hur sminket ser ut på tjejer som springer mejkade
32. Byta mössa
33. Småspurta – snart maradistansen
34. Tokspurta- ännu närmare maran (haha -vi pratar kanske 5:30-spurt…)
35. Tjohooo – tidräkningen börjar – fira med en powerbar


Sista varvet: Baklänges…