>Coachen har sett till att jag har fullt upp på fritiden till april.>Singel till april. Åtminstone.

Shit pommes vad mitt schema är fullspäckat! Jag kommer bara jobba och träna fram till april. Typ. Är mitt uppe i en Work-Overlaod på jobbet vilket jag älskar – det innebär att det blir en hel del peta-in-arbete-kvälls/nattid. Jag gillar att ha mycket att göra och gillar att sitta med träningsschemat framför mig och försöka balansera in passen under veckan. Sju dagar. Nio pass. 10 mils löpning En tjänsteresa och säkert 50 timmars arbete. Och så ska jag sova 7-8 timmar per natt. Det är tur att sonen tränar NMT och dottern är fantastisk på att hoppa in i som gästspelare lite här och var. Mina vänner får jag springa med. Eller boka in på lördagskvällen när det vankas vila och Melodifestival.

En supereffektiv måndag ser ut såhär:

04:50: vakna / frukost

06:15: 75 min Nordic Military Training 75 min

8:20 Jobba-jobba-jobba

11:45 Lunch

12:30 Jobba-jobba-jobba

17:20: Fixa present åt lillebror + blogga

18:00 Fira lillebrors födelsedag och umgås med familjen

20:30 Återhämtningsjogga med coachen

21:15 Stretscha/duscha

21:30: Jobba-jobba-jobba

23:00: Natti-natti

NEJ – jag tittar inte på TV. Missar jag några bra program?