Som den asfaltsballerina jag är lockade morgonens pressfrukost lite extra. Ta traillöpningen till stan. I Frankrike är detta stort där tvära kurvor, trappor, kullersten och sightseeing är ett inslag i löpturen. Staden blir din skog.

Frukost, färgglada skor och fina Camilla & Linda som poserar i butiken. Foto: privat

Frukost, färgglada skor och fina Camilla & Linda som poserar i butiken. Foto: privat

Förutom god frukost fick vi höra lite om Salomon City Trailrun – en tävling som går i Stockholm City den 24 april. Du kan välja mellan 7 och 17 kilometer lång bana. Anmäler dig gör du här. Vi fick även kika på Salomons nya vårkollektion som har fina material och ser lite extar city-aktiga ut, längre shorts för killarna och snygg design på jackan för tjejerna. När det gäller skorna är jag mest tagen av alla färger som finns. Någon långskubbarsko finns dock inte – inte långdistans i mina mått mätt i alla fall 🙂

Skärmdump på bana och information från www.salomoncitytrail.se

Skärmdump på bana och information från www.salomoncitytrail.se

Jag anmälde mig till 7-kilometaren. Vi får se hur mina ben mår 11 dagar efter TEC där jag springer 161 kilometer. Kanske blir det en fin återhämtningsjogg.