Löpandes med shoppingkassar. Effektivt och effektfullt. Foto: privat

Löpandes med shoppingkassar. Effektivt och effektfullt. Foto: privat

I lördags var en dag i rörelse. Som jag var förut. Använde benen antingen löpandes eller promenerandes, men transporterade mig fram och tillbaka. På-väg-till men alltid här-och-nu. Tog en lång frukost iförd löparkläder. Tänkte jogga till gymet och köra ett pass innan det var dags att titta på brorssonens fotbollsmatch (som jag tänkt springa till). I ryggsäcken hade jag plånboken och en svetthandduk. Tänkte att jag ser vad dagen har att erbjuda. Helt kravlöst. Enda tiden att passa var fotbollsmatchen klockan 13. Jag kom ungefär 800 meter tills det var dags för första spontanstoppet.

Ralph Lauren utförsäljning.

Stoppade klockan och shoppade loss. Sprang tillbaka hem med sakerna och fick med mig dottern på ytterligare en shoppingrunda. En timme senare än beräknad begav jag mig till gymmet. Då insåg jag att jag inte hade så mycket tid så jag

Tränade på gymmet i 12 minuter.

Hann köra fram- och baksida lår. Sedan fick jag kuta 3 kilometer till tunnelbanan, köpa lunch på vägen och äta på tåget. Väl framme i Kista sprang jag till fotbollsplanen och hejade på Jonathan och såg hur min bror Fotbollstränaren coachade fram Brommapojkarna till seger. På plats fanns även Sonen och hans vänner. Vi hejade som sig bör.

Sedan kutade jag vidare till tunnelbanan för hemfärd.

Snabbt in i duschen och lägga 11 kilometers löpning och 12 minuters gymmande till statistiken. Men på språng kändes det som jag varit i 4 timmar. Försökte snygga till mig så gott det gick och mötte upp bästis och hennes man för en

Långpromenad i solen från Kunghsolmen till Söder.

Där samlade vi the Classic Four – vi som hängt i vått och torrt sedan sent 80-tal, grillade, socialiserade, skrattade och pratade länge om livet. Satt stilla och lät benen vila samtidigt som jag njöt av att få vara totalt jag. Bland vänner. Sonen och hela kompisgänget var på plats och lugnet lade sig över en glad mammasjäl.

En dag i rörelse, med löpande shopping, transporterande av Evighetsmaskin och sociala aktiviteter. Många timmar, både för mig själv och med dem jag tycker om. En dag utan stress och krav. En dag full av goda tankar. En känsla av total frihet och närvaro – med hopp och tro. En dag att uppleva igen.

Och så här såg det ut i bilder:

 

Frukost, löpning, gym, fotboll och vänner. Foto: privat

Frukost, löpning, gym, fotboll och vänner. Foto: privat