>med fart i benen!

Skulle bara släppa ut benen på lite skön känna-av-hur-knät-mår-jogg. Sprang i ett ljuvligt höstväder längs Karlbergskanalen, bort mot Pampas och upp mot Bästis. Testade lite olika fotisättningar, körde på känsla. Stannade och pratade lite skit hos Bästis, stretchade och sprang hem. Testade pose, kände av. Kände inte av. Tittade inte på klockan… har kör prohab.

Garmin säger nu: 7,04 km på 35:03 medelpuls 154. Utan knäont. 4:59/km. Häpp.

Viloperiod är bra. Viloperiod känns skönt. Viloperiod gör mig gaaaaalen. Totalt har coachen gett mig 6 veckors återhämtning med fokus på uppbyggnad, styrka och rehab. Jag har namngett somliga av periodens helvilodagar till ”bakis” bara för att lura skallen att jag inte ska träna. Under viloperioden har jag en Ultrahelg i Ulricehamn – men det är ju bara träning. drygt 9 mils löpning på 2 dagar. Snäll coach jag har som inte bråkar utan är lika flexibel som min hjärna. 9 mils mental träning i återhämtningstempo. Där satt den.