>

Inte bara i livet – nu har jag en käresta också!

>Nyförälskad!
Jag frågade chans på Tone och hon sa ja. Jag vet inte riktigt hur det gick till och vad det innebär, men kul var det. För efter att jag lovat henne min kärlek så tog jag sällskap med Kattis. Tone började då med sin ”vinna-tillbaka-jag-är-lite-avis-stil” och sprang snabbast av alla runt Årstaviken. Mycket imponerande!

Nisse freaks out!

”Varför ska man köra styrka för? Låter ju sjukt jävla onödigt!” säger coachen. MammaMia den förståndige-förstå-sig-på:aren ”Meh! Det är ju nu löparna ska vila från löpning, bygga upp sin styrka för att undvika skador!”
>Nyförälskad!

Fredrik förklarar hur bra det är med styrketräning för skeptiske Nisse

Skeptisk Nisse går med på förslaget – så vi kombinerar en Årstaviken Runt med två stopp. Det första för löpskolning vid Marievik. Byggmaskiner och halvrivna hus i skenet av en stor strålkastare gav lite Hard-Core-New-York-Gangster-känsla. Tripp-trapp – skip, tågång, utfallssteg och rör-på-höfterna-spring-i-sidled blev dagens X.

>Nyförälskad!>Nyförälskad!>Nyförälskad!>Nyförälskad!

Vi körde vidare nån kilometer och kom till ett ställe med ”styrketräningsutrustning”. Nu verkade Nisse mer positiv och tog kommandot genom att dela in oss två-och-två. Med myndig stämma (det passar dig Nisse!) beordrade han oss att köra ”Lyfta stock” (axlar), köra ”Chins” (försämra självförtroendet) och göra situps hängandes från sin partners midja. Jag körde med Kattis. Nisse verkade tycka att det här var riktigt skoj – ”Det kör vi fler gånger!”

Sen drog alltså Tone iväg, körde ett maxat lopp tillbaka till Zinken. Jag snackade vidare med Kattis och fick bra tips om tonåringar, hormoner och flytt på pappors födelsedagar.

Så här glad var jag klockan 20.05 igår kväll efter träningspasset med IF Linnéa!>Nyförälskad!