Denna skylt hänger i stugan i Strömstad där mamma alltid är. Hon "tar hand" om mig utan att ställa frågor. Finns där och låter mig bygga mig stark. Foto: privat

Denna skylt hänger i stugan i Strömstad där mamma alltid är. Hon ”tar hand” om mig utan att ställa frågor. Finns där och låter mig bygga mig stark. Foto: privat

Tung vår. Slut på energi och vilja. Antingen kan man dra ett täcke över huvudet och hoppas att allt ordnar sig av sig självt – eller så tar man tag i det. Jag åkte till Västkusten i 10 dagar – kunde jobba ikapp många jobbgrejer och lämna den stressen bakom mig. Jag fick vara på ett ställe där jag finner ro och hämtar energi. Jag fick umgås med människor som tycker om mig och jag tycker om tillbaka. Nu har jag ägnat helgen åt att packa ihop det sista av mitt liv på Fridhemsplan. Nu är det dags att ta nästa steg i att återställa Mia.

”In the fall of 2013, Doctor Salad introduced a 5-Day Cleansing Program which is directed to customers who wish to purify and reboot their body’s digestive system and overall health.”

Detta kan läsas på Doctor Salads hemsida. Det passar ju bra att tänka på det fysiska och jag fastnade på REBOOT. Att bli ren inifrån och ut (tar utsidan om några veckor). Jag vet att Runday-tjejerna har gjor en cleans via dem med blandade upplevelser. Jag kör 5 dagar tillsammans med två vänner. Fem dagar då jag hämtar upp dagens alla måltider på morgonen och kan ägna min tid åt att packa upp kartonger och skapa ett mysigt kärleksfullt hem.