Inte bokstavligt. Men somliga dagar avlöser mötena varandra, ut från det ena och in i det andra. Jag undrar när jag ska ha tid att verkställa alla smarta saker vi kommer på i mötena… men så finns det dagar att göra det på. De nästan möteslösa. Men visst finns det löpande möten!

 

Jag och Åsa i Ursvik. Foto: privat

Jag och Åsa i Ursvik. Foto: privat

Förra veckan träffade jag Åsa som också ska springa TEC. Hon behövde hjälp från någon som gör många event, och jag gör just många event. Alltså skulle vi ta ett möte, och inte kan det bli bättre än i snacktempo i Ursvik mitt på ljusa dagen? Hon jobbar dessutom i en bransch som jag gärna vill lära mig mer om eftersom vi hela tiden söker nya typer av kunder. Jag lär mig och försöker hitta möjligheter. Hon berättade om allt hon gör som egenföretagare i sin bransch, och jag försökte hjälpa till med input på eventdelen.

I alla fall jag vinkade av Åsa fylld med nya erfarenheter och universum samt 8,7 kilometer i benen.