>Nu är jag på väg till Skövde.

>Mitt första mål är bara timmar ifrån mig...Ska killen-på-bilden’s schema hjälpa tjejen-på-bilden att nå sitt mål på 62 km?

Jag har tankat evighetsmaskinen med riktigt bra mat. Tränat fokuserat efter Coach Ken’s träningsschema. Hittat på massa små äventyr däremellan för att pannbenet ska bli tjockare. Jag är livrädd för att behöva springa i snitt 5:30-5:40 (måste räkna in kisspaus och gå-och-äta-paus och nå-tå-test) men ska ge allt jag har! Var Sak Har Sin Tid. Och min tid är NU.

Följ loppet här.

Egentligen är jag inte så intressant ur ett tävlingsperspektiv – det är ju mig själv jag tävlar mot och satt ett mål för under denna 6-timmarstävling. När det gäller toppstriden bland damer kan jag nog våga säga att IF Linnéas Tene Ostra kommer att få marken att gunga och ultraSverige att darra – hon gör ultratävlingsdebut men har gjort så fantastiskt ifrån sig på träning så det kommer att slå gnistror i Skövde!