>Jomentjena!

Maj är månaden när Stockholm Marathon är, målet för min satsning. Eller Mellanmålet. Jag har ju 2 andra mål – att greja ett 12-timmars och persa på Berlin Marathon. Åter till maj…

Det började ju inte riktigt som jag tänkt mig… med träningsvärken från hell. Här är de ytliga bevisen på misären – de kommer att sprida sig. Hur mina armar och axlar mår där inne går inte att med ord beskriva.>MarathonMia-Mot-Maj-Målen

Jag vill gärna komma in i mitt fokus väl förberedd. Den här gången var sista uppladdningsveckan kantad av annat än marathondrömmar – men ändå mumma för själen. Jag hade min lilla introduktions-tour på nya jobbet vilket innebar energisugning. Lite sömn, flygresor och besök i 4 städer på 4 dagar, mycket nyheter och massor av champagne. Ja, för min nya chef gillar skumpa lika mycket som min gamla. Jag utmanade henne och sa ”Låt oss vara alkoholfria till den 30 maj!” Hon nappade.

Hur var april?

Jag kammade ihop 2401 minuter träning fördelat på 61 pass. Totalt löpning: 284,3 km.

Hur blir maj?

>MarathonMia-Mot-Maj-MålenFörutom att jag tänker låta maj bli en fantastisk glädjemånad ska jag låta hornen växa ut i pannan och se till att behålla mitt fokus. Fokus på löpning. Jag kommer att springa Kungsholmen Halvmarathon den 9 maj och sedan lägga upp min vinnarstrategi mot brorsans utmaning på Stockholm Marathon. Jag kommer att peta in Nordic Military Training för att behålla styrkan och… hey – vem vill inte ha lite spelande/flexande/åtminstone synliga armmuskler till löparlinnet på tävlingsdagen? Inte en droppe alkhol ska fördrinkas (förlåt Micke men det är motsvarigheten till förtäras) fram till marathon. Jag ska unna mig en onyttig svullodag i veckan och ladda med riktigt bra kost däremellan. Jag tänker ta mig an mitt nya jobb och låta det bli en positiv energikälla, jag ska sova mer (och inte skjutsa omkring min dotter runt halva stan mitt i natten – hon får vara hemma i maj… 😉 yeah right!). Oj vad många SKA’n jag har. Bara att genomföra.

Först ska jag se till att bli av med träningsvärken och ladda för morgondagens långpass som blir det sista för mig innan maran. Tjohoooo – MAJ – gör dig redo för SuperWoman.