>Tycker ni att grodhopps-kull låter jobbigt 4 dagar efter marathon?
>Magnus härliga känselspröt!

Det var det inte, för Mange D, som körde sitt första instruktörspass förbarmade sig över mina stockar till ben och lätt mig vara Förste-Grodan-Ut och de andra skulle jagas av mig. De fick gå Ank-gång. Det hade jag aldrig klarat – tack för att dina känselspröt lät mig vila i grodhopp!

För övrigt var morgonens pass med Nordic Military Training helt fantastiskt. Fantastiskt tidigt, fantastiskt blött i gräset, fantastiskt varierade övningar – högsta betyg till Mange. Temat var Noaks Ark, och jag har idag varit både valross, krokodil, orm, kålmask, groda, tusenfoting och krabba. Mest kände jag mig som en säl. 75 minuter gick snabbt och vi avslutade med upphopp där antalet blev 32,7 tack vare min marathonplacering (327:e plats!). Tack gänget för den fina gratulationen – nu känner jag att benen har vaknat till liv!
Post-Marathon-Deppen har inte infunnit sig ännu, precis tvärtom skulle jag vilja säga. Stämningen var på topp i klubblokalen igår. IF Linnéa delade upp sig i två grupper där hälften körde backintervaller och vi andra som sprungit maran körde mysjogg i 8 km totalt. Efter detta hade vi tränarplaneringsmöte och vips hade alla mina tankar återigen nollställts och jag har blivit sugen på fler utmaningar… mer löpning…mer träning – ack när ska huvudet lära sig?

Närmaste (kanske) tävlingen är Trollhättan 12-timmars helgen efter midsommar (mål: springa 8 mil). Sen är det en månad till Hallsbergs 6-timmars där målet är 6,1 mil. Men vad händer däremellan?
…kanske ta ett Jättelångt pass den 13 juni? Vad tycker ni?