>Är inte riktigt min melodi.

Jag är på tok för rastlös för att sätta mig ner och läsa instruktionsböcker till Puls/GPS-klockor, läsa ändlösa artiklar om olika skors funktionalitet, lusläsa tävlingsmemo och kolla utvärderingar på material och energitillskott. Det går an att kolla i Runners World på skotest och bloggares tester av kläder. Hittills har jag förlitat mig blint på mina löparvänner när det gäller tips och tester. Framförallt lyssnar jag på folk som gillar att testa lågviktsskor som Fredrika, och energitillskott och Alla-möjliga-prylar som Zebban. Han tipsade mig och Staffan om den bästa vätskeryggan till exempel. Jag är grymt nöjd och betalade hälften mot vad jag skulle fått ge för en Salomon som jag först tänkt.>Lusläsa instruktionsböcker och utvärdera prylar
Zebban är en riktig prylnörd och gillar att testa. Gillar att dela med sig. Så det är superkul att han har samlat alla testade prylar i en nyöppnad webshop!
>Lusläsa instruktionsböcker och utvärdera prylar
Vill du köpa testade prylar – gå in här. På Zebbans löparprylblogg får du också reda på varför han gillar de olika sakerna – och tro mig – han har testat ut massor under träning och tävlingar!

Just nu har Zebban ett öppningserbjudande när du registrerar dig i shopen.