>Längd: 11 km + intervaller 3,2km
Tid: 60 min + 15 min
Snitt: 5:27/km + 4:37/km

Min man kallar mig för Mia ”GPS:en” Thomsen, jag har så brutalt dåligt lokalsinne att jag faktiskt kan gå vilse i hallen på hotellrummet. Under fredagens promenad längs stranden och via grusvägar och klippor – hittade vi en perfekt löpväg. Det är okej så länge vi följer en väg och inte gör några avstickare (vilket vi förståss gjorde). Detta innebär att jag inte har någon som helst koll på hur vägen går, vart den går och knappt vädersträck…

Lördag morgon tar vi en kortare promenad på ca 4 km för att se om vi hittar grusvägen från hotellet, det gör vi (jag är grymt fokuserad hela vägen för att memorera…). Vi gick tillbaka till hotellrummet och bytte om – Oliver skulle springa längs med vattnet, och jag skulle köra intervaller på grusvägen. Jag kände mig rätt seg och såg inte direkt fram emot löprundan, men väl ute på vägen vände det. Först och främst så hittade jag! På en gång. Det gav mersmak. Benen kändes lätta och det gick ganska fort. Jag körde 5*3minuters intervaller med kort joggpaus emellan. Idag hade jag kunnat springa marathon, så bra kändes det. Jag joggade ner i ganska snabbt tempo och avslutade rundan med en lång, brant uppförsbacke där jag till och med orkade att öka tempot lite.

Lite ledsen att behöva spendera hela söndagen på flygplan och flygplatser, men jag siktar på att springa hem från jobbet på måndag som kempensation för missat långpass.

Flås/andning: Friskt och lätt
Ben: snabba och lätta
Rygg: Känns bra i värmen
Jag sprang om: 0
Blev omsprungen av: 0