>ju fler desto bättre… eller?

Hmmm. Funderar på om jag är riktigt frisk i huvudet. Jag står just nu inför mitt livs största förändring samtidigt som jag antar utmaning på utmaning. Flyr jag? Nej – jag skapar kreativitet och luckor för möjliga tankar. Jag hittar nya sätt att lösa saker och angripa problem. Jag tillåter mig vara apdålig och klappar mig på axeln när jag gör något bra. Jag lyssnar på tips och lär mig av andra. Jag har gett mig fan på att vara närvarande i min process hela tiden. I min träning hittar jag glädje och styrka. I min löpning bearbetar jag tankar och känslor. Hur går det då med utmaningarna… nja – sisådär.

Löpning: Kutar sporadiskt och liknar mest en virrig höna. Följer ingen plan för stunden utan ”har viloperiod”

Armhävningsutmaning: Börjar om på vecka 3 då förra veckans inledande MilitaryTraining tröttade ut min kropp. Nu är jag pigg igen… eller nåt.

Plankanutmaning: Jag SKA klå Ken. Om jag så ska låta mitt pannben köra plankan åt mig.

Runner’s Challenge by Nix: Löpskolning, löpstyrka och löpstretch. Här är jag grym. Står och gör tåhävningar på kontoret – spränger snart stövelskaften. Stretchar varje dag. Styrka genom NMT – det jag missar lägger jag till. Totalfokus.

Rehab: Min akilleshäl är som sagt min högra sätesmuskel: Kör rehab 2-3 ggr i veckan och använder tennisboll och tensmaskin som återhämtning. Ordentligt naprapatbesök på fredag. Känns svårt att få styrka i baksida lår/hamstring när jag kutar i uppförsbackar eller kör snabbt.

NordicMilitaryTraining: Jag vet att jag kan mer. Sparar för mycket på energin. Det är superkul och jag njuter av varje träning.

Vasaloppet: Jajusstdet. Jag har kommit så långt att jag har ringt på en annons på skidor på Blocket, hamnade hos en telefonsvarare… (har åkt skidor en gång på mellanstadiet faktiskt, hur länge kan man leva på gamla meriter?)

10 Klassiker till jul: Ska läsa tio klassiker till jul. Har läst 3. Försöker plöja igenom en ”mellanbok” i form av Blonde på över 800 sidor. Hinner läsa en sida och somnar… trögt värre. Hade tänkt läsa ikapp på väg till Miami – men ska inte åka. Böcker är till för att njutas, inte stressas.

Dagens största utmaning blir att åka till Löplabbet och bara köpa löparbroddar och inte ett par snygga Icebugs…

****************************************