>Ny vecka. Ny fräsh tid. Nya möjligheter. Jag älskar verkligen måndagar!

Den här veckan tänker jag fylla med bra löparmat, massor av glada skratt, investera tid i människor jag tycker om, göra andra –och därmed mig själv- glada… och peta in så mycket träning jag bara kan. Både löpning och på gymmet roliga pass. Dessutom ska jag se till att jobba av min nya Att-göra-lista snabbt och effektivt på jobbet. Simple as that!

Jag vägrar leverera sämre tider än föregående vecka. Ny, grym investeringsvecka – here I come!

Måndag: Vilodag med BodyJam och Core
Tisdag: Löpträning med IF Linnéa
Onsdag: BodyPump + 8km lätt distanslöpning
Torsdag: 13 km löpning inkl 3 tusingar + naprapat
Fredag: vila (lätt promenad på Andy Warholutställningen)
Lördag: 8 km lätt distanslöpning + core och ev BodyJam
Söndag: Revansch på 28 sköna kilometer

Upp till bevis alltså – nu ska vi se om Superwoman levererar!