>Idag har jag njutit av löparhistorier och Swiss Alpineberättelser hos självaste Kristina Paltén. Vilken kvinna!

>Inspiration till tusen!
Jag kan inte med ord beskriva henne! Hon flyger nerför Högdalstoppen i kilometertider som snuddar 3-minuterstempo. Hon inspirerar, delar med sig och visar hur vi ska klättra uppför. Jag var lyrisk. Jag var inspirerad. Jag var mjölksyra personifierad.

Egentligen hängde jag med som en Wannabe. Jag ska ju inte springa Swiss Alpine som Carina, Jan-Erik och Fredrika. Men den träningen kan jag kanske ha hjälp av när jag kutar min lilla GAX-runda på 246 kilometer i sommar. Kristina promenerade upp för de branta backarna ungefär lika snabbt som jag och Jan-Erik kutade. Men hon hade förmodligen mycket mindre mjölksyra i musklerna. Något att lära sig!

Bastu, lunch och föredrag om stigningar som motsvarar 11 Hammarbybackar. Eller var det 16? Svindlande i alla fall. Jag bara njöt. Hela. Tiden.

>Inspiration till tusen!>Inspiration till tusen!>Inspiration till tusen!>Inspiration till tusen!>Inspiration till tusen!>Inspiration till tusen!