>Kommer ni ihåg mig?>Hej gamla vänner!
Mia, ni vet! Hon som vägde 83 kilo och rökte ett paket cigaretter om dagen. Visst busade jag och lekte med mina barn, jag har alltid varit full av energi. TV var ju kul – missade nog inte ett avsnitt av Glamour på 90-talet. Stretchjeansen såg jag som Guds gåva till kvinnan och kexchokladen smög jag i mig när ingen såg. Jag åt ofta och umgicks med vänner över vin och snacks.

Jag vet att jag inte ser precis likadan ut idag. Jag har gjort slingor i håret och jag har mer rynkor än för 15 år sedan. Ses nog mer i löpartights än corallfärgad kofta.

Och visst ja – Och det var så sant – mina 83 otränade kilo bestämde jag mig för att omfördela till bättre energi. Jag köpte gymkort och körde step-up. Testade BodyPump och började småjogga. Viktväktarna hjälpte mig att komma ner till 64 kilo. >Hej gamla vänner!

Jag slutade röka i augusti 2002. Och började träna ordentligt. För jag hade bestämt mig – Jag vill må bra.

Och så sprang jag en mara. Och en till. Fast jag bara är en helt vanlig människa. Så konstigt det kan bli. Och underbart.

För vem av er gamla vänner trodde att mitt namn skulle finnas med på Världslistans plats nummer 90? Det trodde jag inte själv i alla fall. Och vet ni? Jag har bara börjat! Nu kan ingenting stoppa mig.