>Pssst – säg ingenting till mina arbetskollegor – men jag är fruktansvärt ointresserad av teknik och prylar. Gillar att ha dem men avskyr att lära mig om dem… Det kan andra så mycket bättre!

Tur att jag har människor omkring mig som vet hur det fungerar. Som Fredrika till exempel, som guidar hur man laddar ner kartor och tävlingsrutter i sin Garmin 305:a. Eller Zebban som testar allt och delar med sig på sin blogg och till och med öppnar en nätbutik med prylarna som fungerar och är superbra! Och sist men inte minst – min teamkamrat Staffan som efter idogt arbete fixat våra pannlampor inför TEC och GAX TransScania.

>Inför TEC 100 miles: Del 5. MaterielStaffan testar pannlampans funktion samtidigt som vi planerar TEC – kilometer för kilometer… nästan i alla fall. Foto: privat.

Så till prylarna vi ska ha med oss till tävlingen nästa helg (Shit!!! Är det redan nästa helg!)

* plastback med vår proviant
* Garmin 305 – min kärlek.
* pannlampa Silva X-trail + extrabatterier
* Räddningsfilt + handficklampa
* Vätskesystem (ryggsäck Nathan)
* Kensingtonbatteri att ladda Garmin med
* Ombyteskläder och extra skor
* Vaselin
* våtservetter, tandborste och tandkräm
* Turörhängena som jag fick av svägerskan när jag diplomerades

Jag lämnar nog pincetten hemma för känner jag mig själv rätt så kommer jag att ägna fredagkvällen åt att noppa ögonbrynen…

Har du någon speciell turpryl med dig vid stora händelser eller lopp?