Vackra blomster från Kattis. Foto: privat

Vackra blomster från Kattis. Foto: privat

Idag fyller jag 45 år. Fyrtiofem år och inte vuxen. Hela tiden lär jag mig nya saker och utvecklas. Jag kan fortfarande ringa till mamma och gråta, och sedan vara den starka mamman man ringer och gråter till.

I går hade jag en liten gettogether med människor i min närhet och idag ska jag fira med pappa som också är junibarn. Alla vi 6 syskon plus 2 extrasyskon firar med grillmiddag i pappans trädgård.

Mycket tid ger mycket köksverkstad. Black bean chia brownie. Foto: privat

Mycket tid ger mycket köksverkstad. Black bean chia brownie. Foto: privat

Någon skrev till mig på Facebook att ”Man bör springa sin ålder i antal kilometer på sin födelsedag”. Jag nöjer mig med lika många minuter promenad med min bästis för att sedan få massage. Så startar jag min födelsedag.

Hoppas ni får njuta lite i sommarvärmen!