>Efter Täby Extreme Challenge 161 kilometerstävling lever jag loppan. Första veckan efter loppet åt jag allt onyttigt jag kunde komma över. Bidrog med mycket socker och alldeles för mycket mat för att få den rätta michelingubbelooken. På menyn stod, Djungelvrål, muffins, chokladrutor, exotiskt snacks, glass (tycker ju inte ens om glass!), chokladbollar, cheesecake – ja och så vanlig mat då.

Den här veckan ska jag dock börja skärpa mig och äta lite bättre. Moffa muffins har inte varit min grej förut och jag ska inte lägga till den vanan i framtiden heller. Däremot ska jag busa som attan denna vecka och nästa!

Jag har nämligen inget träningsschema!

Jag kan träna vad jag vill, när jag vill. Busigt va! Mitt nästa mål ligger ju lååååångt borta i augusti och där är ju bara målet att överleva. Därför ska jag se till att fortsätta träna evighetsmaskinen på att orka länge och bli starkare.

Det betyder att jag kan köra dubbla Nordic Military Training pass idag ju! Okejrå – då gör jag det.