Jag är i England på utbildning. Dagarna är späckade från morgon till kväll och den sociala biten, nätverkandet är viktigt, framförallt om jag vill satsa på karriär. Hur kombinera en dag som startar 8 och slutar 23?

Eftersom det är lopp till helgen vill jag inte nalla på sömnen, alltså gick tidig morgonträning bort. Att inte göra någonting efter att ha suttit ner en hel dag i ett konferensrum kommer inte på fråga. Min kropp dör då. SuperWoman har sina trick för att mata Evighetsmaskinen med mat, vila, fysisk aktivitet och mental utmaning.

Blå himmel, 6 plusgrader och barmark. Hur lockande är inte detta? Foto: privat

Blå himmel, 6 plusgrader och barmark. Hur lockande är inte detta? Foto: privat

Morgonen bjöd på sol från konferensrummet. Området utanför visade barmark, gröna partier och frisk luft. Jag längtade ut, om så än bara för en promenad eller en långsam jogg. Allteftersom dagen gick hopade sig molnen och det började regna. Förstås. Vi är ju i England. Lagom till vi slutade utblidningen strax efter halv sex sprack det upp och var molnfritt. Något mörkt men ändå belysning från gatlyktorna.

Kollegornas plan: Mötas 18:00 i baren och ta en fördrink innan vi åker till restaurangen 19:00

Mias plan: Snabbt byta om och springa i 45 minuter och ansluta 19:00

Kanske inte den sexigaste löprundan i mannaminne, men jag sprang inte vilse. Foto: privat

Kanske inte den sexigaste löprundan i mannaminne, men jag sprang inte vilse. Foto: privat

Jag begav mig ut i området, men eftersom jag har hemskt dåligt lokalsinne tog jag det säkra före det osäkra och sprang från hotellet, bort mot kontoret, rundade affärsparken och sprang tillbaka i en vid sväng. Loppen mätte 2 kilometer och jag sprang den fyra gånger. Fick ihop 8 kilometer, gjorde utfallssteg i korridoren (var bara tvungen för den var så inbjudande!) och hann duscha och stå redo för kvällsmat 19:00. Det var SÅ skönt att vara nysprungen och nyduschad och slippa den stillasittande känslan i kroppen som jag lätt får av att vara instängd en dag.

Jag hittar möjligheter till och med i en hotellkorridor. Som gjord för utfallssteg. Foto: privat

Jag hittar möjligheter till och med i en hotellkorridor. Som gjord för utfallssteg. Foto: privat

Gårdagens utmaning från Krutgrubben var minst 60 minuter fysisk aktivitet, så när jag ”bara” fått ihop 45 minuter fick jag ett gäng kollegor att promenera till restaurangen, det tog ca 20 minuter. Resten åkte taxi. Vi promenerade hem också. Bra motion, skönt sätt att få ner den indiska maten och prata vidare om alltmellanhimmelochjord.