Det saknas funktionärer som kan hjälpa till vid matkontrollen på Täby Extreme Challenge nu på lördag-söndag. Kom dit och hjälp till vet ja! Det är ett tacksamt arbete där löparna blir så glada och tacksamma för att få blåbärsoppa langad till sig.

Det finns löpare som springer 80km, 161km och 320km. Supporterjobb startar 08:00 på lördag morgon vid Ensta Krog i Täby. Loppet slutar 16:00 och då behövs det plockas ihop.

Anmäl dig här!

Det finns även möjlighet att vara min sidekick och vara med lite längre – maila då mig på marathonmia [at] gmail.com

Starten på förra årets TEC. Foto: privat

Starten på förra årets TEC. Foto: privat

Jag har nu deltagit på samtliga TEC som anordnats. Första gången stod jag som funktionär på nattpasset mellan lördag och söndag, det var innan jag ens visste vad ultra var. Sedan har jag sprungit loppet tre gånger och varit matkommandora och ansvarig för matkontrollen resterande gånger.