>En mardrömslik halva.

De senaste åren har jag kontinuerligt tränat med LillaDuktig, minst två gånger i veckan fick vi snacka skit, basta, träna hårt, se varandra utvecklas, testa olika pass. Vi har kört alltifrån spinning, bodypump, bodycombat, core, Afrikansk dans, bodyjam, step och aerobics. Något enstaka box-pass har vi hunnit med. Innan jag började springa så här mycket hade vi marathonträning, det vill säga 4 pass på raken på det gym vi tyckte passade för just ändamålet.

Nu när allt knasade till sig mellan WorldClassanläggningarna och hon har blivit en SATS:are (som jag inte fick bli )- så saknar jag vår träning. På tre veckor har vi bara lyckats peta in en ynka träning.

Jag känner mig inte hel, jag är halv. Det är som en mardröm – HALVMARA.

Efter min löprunda på lunchen ska jag ut och länsa Pressbyrån på tidningar med gratis träningskort på SATS och WorldClass. Hoppas det finns en uppsjö av drajver.

Har du några tips på hur jag grejar gratisträning på de olika anläggningarna?