Efter drygt ett års uppehåll från Nordic Military Training var jag på plats på Östermalms IP imorse. NMT-Anna har tjatat och mina vänner tränar ju… Men jag behövde nog uppehållet för att längta tillbaka.

nmt

Och vilket pass!

Instruktör Ragnar bjöd på mjölksyraträning på idrottsplatsen. Farmers walk med fyllda vattenbehållare, benböj till förbannelse, hamstringsövningar varvat med 10×100 metersintervaller (inte min starka sida att springa snabbt). Axelträning med rep/dunkar och oss själva. Plankan. Jag minns inte allt…75 minuter försvinner iväg alldeles för snabbt och jag var glad i hela kroppen och träningssjälen efteråt. Varför har jag inte gjort comeback tidigare? Jag älskar ju att träna utomhus.

Jag har varit glad hela dagen trots att jag fått en p-bot 🙂 Tackar starten på dagen för det.