>I en buggliknande dans svängde Brutale Bruno mig från höger till vänster.

Igår eftermiddag körde vi ett mycket lyckat seminarium på Berns. Givetvis kräver detta att kunderna får mat och dryck efteråt – detta överlät jag snällt åt mina kollegor och avslutade mina insatser vid 17:15. Så under tiden de åt, drack, tog sig hem, sov, vaknade, duschade och tog sig till kontoret igen så hann jag med följande

Laga spaghetti och köttfärssås

2 mils långdistanslöpning

duscha, äta, packa väskan för morgonpasset med NMT

Spänna musklerna i badrumsspegeln med sonen för att kolla vem som har synligast triceps (fullt normalt)

läsa bokklubbsboken

sova några timmar

vakna, äta gröt och åka och träna NMT

duscha, sminka mig och åka till jobbet

Passet imorse leddes av brandmanna-Jörgen. Det blev parövningar och jag körde mest med Sofy. Vi sprang ner mot Stureplan men stannade i Humlegården och körde mage, ben, intervaller – you name it. En av övningarna innebar att man skulle kasta sin partner än till höger än till vänster. Jag och Sofy insåg snabbt att våra ryggar inte var gjorda för det. Då kommer Brutale Bruno fram och tar tag om min midja och svänger mig hit och dit. Det var helt surrealistiskt och jag tänkte på mina arbetskollegor som fortfarande sov ruset av sig från gårdagens kvällsaktiviteter. Under loppet av 14 timmar har jag hunnit med så galet mycket olika saker. Jag kom till jobbet 45 minuter före de jag lämnade igår

Det är inte optimalt att köra långpass ena kvällen och snabba intervaller morgonen efter. But I wouldn’t miss it for the world!

P.S Vill ni köra lite korta, platta intervaller så kör vi imorgon på Kristinebergs IP klockan 12:00 – be there or be fyrkant.