Störst av allt är kärleken.

Från att ha varit superlugn på Min Plats På Jorden. Vid havet strax norr om Strömstad. Där regnet kan ösa i timmar och solen kan värma min kropp. Där jag har joggat, plockat blåbär, cyklat och badat. Där… äsch det var ju inte det som var den stora kärleken i det här inlägget.

Bröllop

Valde rosa och orange vilket visa sig vara spot on! Foto: privat

Valde rosa och orange vilket visa sig vara spot on! Foto: privat

Jag och RallyMazdan masade oss upp ur semesterdvalan och tog oss till Dalarna. Mitt i regnperioden stack sig en solig dag emellan precis när det var dags för utomhsvigsel. Jag hade på känn vilka färger som skulle pryda dekorationerna så jag såg till att matcha med min outfit. När jag inte lider av löplust gillar jag att pyssla. Ju krångligare och tokigare desto mer timmar kan jag lägga på det. Jag fick uppgiften att hjälpa till att fixa dekorationerna till tårtan. Gillar hur Anneli går bananas och all in i sina färgkombinationer!

Crazy cake. Jag fick förtroendet att fixa lite blomdekorationer i sockerpasta. Foto: privat

Crazy cake. Jag fick förtroendet att fixa lite blomdekorationer i sockerpasta. Foto: privat

Löpning

Lisa tog med sig färgskalan och valde rosa/orange för nattens 100 kilometerslöpning. Foto: privat

Lisa tog med sig färgskalan och valde rosa/orange för nattens 100 kilometerslöpning. Foto: privat

Efter 12 timmars bröllop styrde jag och RallyMazdan om kärleksvibbarna och lade dem på ultra. Närmare bestämt Skövde Ultrafestival där det bjöds på 48h, 24h, 12h, 6h, 1h och 100 km. Min adept Lisa skulle springa sin första hundrakilometare och var rejält nervös. Ingenting som hon direkt hade behövt vara för hon visade på sådan styrka att springa hela tiden. När det blev tråkigt/jobbigt under natten på 400-metersbanan bytte vi taktik till ”springa 4 varv, gå 1”. Hon sprang in som vinnare på 12:08. Riktigt vackert och rörande. Några timmar senare sprang Torill in som ny Europarekordsättare på 48-timmars. Så coolt det också! Dan Välitalo klämde till med Västerås LK’s 12-timmarsrekord och jag försökte heja på alla så gott det gick.

Grattis till brudpar och löpare! Ni sprider kärlek på olika sätt!