>Jag kan ju inte låta mig skrämmas av att skorna kan bli för tunga?

Nä – klart jag kutar på lördag. Britta behöver en klubbkamrat vid sin sida, eller som support i startfältet åtminstone.

Nu gäller det bara att springa i kläder som håller värmen och inte drar åt sig för mycket dynga, så det blir tungt att bära runt på.

>Då har jag bestämt mig då.Vad sägs om caramelfärgade nylonstrumpbyxor utan någonting under? Jag kan ju alltid lura skogsrå att jag är en bambi med min vita häck och därmed formligen flyger fram över stock och sten. Eller förresten – det matchar ju inte IF Linnéajackan… och håller de verkligen värmen?

Mina kritvita compressionsstrumpor kanske blir mindre nördiga och mer coola om de är nergeggade?

Jag tror jag frågar Coach Nisse om hjälp i klädfrågan på träningen ikväll. Det är mannen som vågar vägra funktionsmaterial och älskar pösiga, grå joggingbrallor…
Vad föreslår ni att jag ska springa i? Mina Asics 2130 är givna, men resten?