Bara för att jag återhämtar mig från Trans Scania betyder inte att jag håller mig ifrån äventyr och utmaningar. Denna vecka har det varit 150% jobb och en hel del tankar på andras äventyr

Bilden lånad från Roxen's hemsida.

Bilden lånad från Roxen’s hemsida.

Just så! Jag ska vara en del av Team Roxen och hjälpa honom 30 mil runt Vättern. Helt själv ska han kuta. Jag ska göra allt som står i min makt att hjälpa honom ta ett steg till när det känns tungt. Och när han vill sluta ska jag hjälpa honom att ta ett steg till. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att investera en hel helg! Jag känner mig nästan lika delaktig som löparen!

Äventyret startar i Motala (rättelse i efterhand) den 12 september på kvällen. Han vill spränga gränser samtidigt som han vill samla in pengar till Läkare utan Gränser. Klart jag bidrar till båda!

 

Häng med du också! Bor du i anslutning till Vättern – kom och spring med Roxen!