>…och det är då jag är som bäst.

Min kropp och min skalle är som gjord för WorkingOverlaod, jag blir så förbannat effektiv så jag kan ställa upp mot Lucky Luke och dra snabbare än min egen skugga. Bam, bam, bam så är det gjort liksom. Det kanske inte alltid syns på utsidan… som igår när vi hade långa intervaller med IF Linnéa och jag fjösade omkring och pratade strunt. Men det fanns ett skäl till det. Återhämtning. Jag ska inte gå sönder. Jag ska inte bli övertränad. Därför välkomnade jag denna dag med ett stort leende och en härlig känsla efter 8,5 timmars sömn, vila från NMT, energigivande samtal med underbaraste Svägerskan och ett inspirerande möte… Lyckan är här och nu. Punkt.

Maj är en fantastiskt härlig månad med fullspäckat schema överallt. Okej, nu börjar superlativen ta över – men jag ursäktar det med att jag arbetar på ett amerikanskt företag. Den ena händelsen kommer att avlösa den andra, det kommer att vara mycket löpning, tävling och träning i kombination med arbete, tjänsteresor och strategier. Och mina älskade barn förstås, stundande student och sommarlov. Så fort jag får en ledig stund över petar jag in kompisar med spa och kanske en liten BodyJam eller alternativträning.

Njut av det som finns här idag, vänta inte till ”sedan”. Välj dina energikällor och föredra de positiva. Du väljer dina tankar. Du bestämmer över ditt välmående. Idag tänker jag le mot alla jag möter.