>Det var ju liksom tänkt att jag skulle ha en vilodag. Sitta och titta på mina härliga barn som imorse kom hem från Thailand. Lyssna på deras historier om vad de haft för sig de senaste 3 veckorna i solen. Tanken var att vi skulle sitta i soffan och le mot varandra så där som familjer gör i juletid.

Efter att mina supereffektiva ungar packat upp sina väskor, sorterat tvätten och jag satt fart på en tvättmaskin var dotterns dag schemalagd. Jag har shoppingdejt med henne i eftermiddag, sedan drog hon och pojkvännen snabbt från lägenheten. Inte spilla tid på tråkigheter när man kan ha skoj -hehe, tänkte jag, tittade på de nyslipade, ännu omålade köksluckorna. Det har ju kommit så många roliga saker ivägen för mitt målande… (undrar vem hon brås på?)

Efter ytterligare 10 minuter säger Sonen ”Jag blir lite rastlös…ska vi ut och springa?” Skojaru? Min tanke om vilodag försvann fortare än en avlöning med dottern i butik. På tio nanosekunder stod jag ombytt, redo för snöjogg.

Vi sprang en halvmil i 5:14-tempo, där Sonen berättade om resan, vi förenade nytta med nöje och var så där supereffektiva som bara vi kan när vi slår våra kloka ihop… joggade in på Daglivs, storhandlade, använde sedan matkassarna att köra biceps och axelträning på hemvägen. In med maten i kylen, griljera skinkan och slänga in i ugnen, sedan 50 armhävningar och lite magträning.

Nu återstår bara lite rehab så är ordningen återställd! Somliga dagar är helt enkelt mer underbara än andra!

Hoppas din dag blir toppen! Eller föresten – Hoppas att du också gör din dag toppen!