Inget kan väl vara bättre än STDS när en ska trappa upp träningen?

STDS= Spring Tills Du Stupar

Precis. Fast rätt lugnt i början. Reglerna är enkla. Under hela februari springer (eller går) du dagens datum i antal kilometer. Det är närmare 150 personer som antagit utmaningen på Facebook och jag tror att det är tredje gången jag är med.

Dags att trappa upp träningen..
Pepp på utmaningar

Min strategi

Jag har som mål att bara skriva och räkna löpta kilometer fram till den 16 februari, därefter får jag ta hjälp av de steg jag går. Min Fitbit får mäta distansen 17-29 februari, innan dess är det bara Garmin som gäller. Håller man sig till minimiantalet kilometer kommer man upp i 435 kilometer i februari.

Dags att trappa upp träningen..
Efter 25 km var det obligatoriskt selfiestopp på Tranebergsbron. Foto: Petra Månström

Jag rivstartade med 30 kilometer tillsammans med Petra Månström den 1 februri, det ger inget extra i statistiken, men en massa energi och vänskap. Energi som kan komma att behövas framöver. Nu gäller det att boka in många vänner så att inte latmasken tar över – samt att hitta smarta lösningar när jag har tjänsteresor i slutet av månaden. Det blir en utmaning!

Dags att trappa upp träningen..
STDS frontbild.