In i min traditionella före-lopp-bubbla. Foto: privat

In i min traditionella före-lopp-bubbla. Foto: privat

Det drar ihop sig. Jag går in i bubblan mer och mer och fokuserar inåt. Yttre aktiviteter påverkar mig inte och jag väljer vilka nya intryck jag tar in. Idag är det dagen före loppet och jag jobbar från vårt Helsingforskontor. Jag har 3 möten och är tacksam för att jag känner mig trygg i mitt arbete och tar det systematiskt. Då pausar jag min tävlingsbubbla (vilket är skönt, för den får inte ta för mycket energi).

En del av utbudet på MarathonMias bord. Foto: privat

En del av utbudet på MarathonMias bord. Foto: privat

Väskan är packad med massor av energi i form av Perpetuem, kokosgrädde, chiafrön, gel, smågodis, glutenfritt bröd från Friends of Adam (puh! I mardrömmen tidigare i veckan spelade detta bröd en väsentlig roll!), jordnötssmör, riskakor, Cliff powerbars och kokosvatten. Jag kompletterar här med att handla mandelmjölk, avokado och kommer att få både sushi och stekta ägg levererade av Anna.

Roxen som är min support landar i kväll, samtidigt som min adept Diana. Då går vi igenom allt som behövs gå igenom, matschema (även om jag mest kör på känsla), målsättningar och pepp.

Liveresultat kan du följa här imorgon

Det här ska bli riktigt, riktigt kul!