Jag har haft en gudomlig helg. I lördags hängde jag med dottern och lagade mat och fixade inför kräftskivan samma kväll. Det blev en kväll med många skratt, sång och försök till dans framåt morgonkvisten. Galet sent (tidigt) och allt för lite sömn.

Smyga in goda vanor

Söndagen bjöd på härligt väder och jag plockade upp en god vana som jag hade i mitt äktenskap med barnens far. Att gå. Promenera. Transportera. Tog med mig exmaken på en lång promenad genom Hagaparken, över Ulriksdal, vidare vid Edsviken, upp och hälsa på brorsan med familj, vidare till min mor för att fixa fint till hennes hemkomst från landet idag. Många timmar i rörelse, många samtalsämnen att lufta – ett och annat skratt och en allmänt god känsla. Skönt att umgås med människor som känner mig och låter mig vara just JAG.

Fast inget går upp emot måndagar

Helg i all sin ära, men just nu är jag inne i ett grymt jobbflow och har mycket att göra. Gillar mitt jobb. Gillar utmaningen att peta in träningen för veckan. Hinna med utan stress – för med planering fungerar allt. Tid till vila och återhämtning. I min kalender ska det petas in löpning, gym, promenad, 50-årsfest, häng med vänner och familj. Jag ska smyga in ytterligare en god vana, att lägga mig 15 minuter tidigare på kvällen. Hur svårt kan det vara liksom?

Gillar min papperskalender. Foto: privat

Gillar min papperskalender. Foto: privat