Nu har vi varit här i nio dagar. Två dygn pågick loppet och ett dygn använde vi till att sova och vila upp oss efter.

Trots att allt är helt galet här, har vi haft en lugn vecka. Jag har inte tagit ett löpsteg, gjort en endaste burpee (bara legat i plankan en gång). Vi har fokuserat på vila, bra mat och promenader. En hel del skratt har det ocksåblivit!
Allt är galet i Las Vegas

Promenaderna har gått till olika outlets där vi fyllt vår årskvota av shopping. Bra hållbara kläder och skor.

Allt är galet i Las Vegas

Vi har tagit en tur till Red Rock Canyon och promenerat och en sväng till Hoover dam. Det är början (slutet?) på Grand Canyon och ligger på gränsen mellan Nevada och Arizona. Här poserade jag i plankan.Allt är galet i Las Vegas

Nu sista dagen har vi tagit in på finhotell Bellagio, och promenerat fram och tillbaka på The Strip. Varje natt har vi sovit 8-9 timmar och på dagarna har vi undvikit stress. Båda är utvilade och längtar hem. Det är en skön känsla.Allt är galet i Las Vegas

På söndag är jag åter i Icebugs på långpass med Petra Månström. Då har jag massor att berätta härifrån. Jag är så glad och tacksam att jag har möjlighet att resa och uppleva, att jag har vänner som bil dela detta med mig.