>…får du igen någon gång!

Precis så sa Anneli förra veckan. Hon menade att ”Gör man gott så får man gott!”. Tjejen fimpade sin sista cigarett för drygt ett år sedan och kom till NMT med några kilo för mycket på magen.

Idag har hon rutinen att kliva upp och köra NMT 3 gånger i veckan, provat på Hornstull-Järna 55km, hängt med på Ultrahelg i Ulricehamn, tävlat på Skövde 6-timmars och är anmäld till Stockholm Marathon. Vad hände? Anneli tog ett beslut och hon följer sin nya väg. Det slog mig att hennes resa liknar min lite – då allt började med att sluta röka. Jag var lika gammal då som Anneli är nu. Kilona på magen har försvunnit och jag har bara bilden av en superhäftig tjej med skinn på näsan och sunda värderingar och en fantastisk inställning till livet.

Efter mitt andra NMT-pass igår (gästade med löpteknik igen) så stod Anneli och väntade på Östermalms IP med den här kartongen.>All energi du skickar ut i universum...Tårtkartong från NK – blev lite orolig för bakverket som skulle locka.

Jag fick en present för att jag är jag och hjälpt till att peppa och inspirera henne det senaste året. Jag blev förstås förlägen och jätteglad.

Ännu gladare blev jag när jag öppnade tårtkartongen och såg detta!>All energi du skickar ut i universum...Lyxig blodpudding/korv med russin och fina sylten – Fredagsmyset är fixat!

Lyxblodpudding från fina Gården med lyxlingonsylt! Kärlek.
Anneli fick (får) mig att känna mig speciell. Hon är grym på att bekräfta andra och visa vad hon tycker. Jag försöker alltid ge feedback till instruktörer jag tycker är bra, tacka för ett bra pass eller säga att jag gillade musikvalet. Förutom att jag ska vara extra gullig mot mina barn, tänker jag bekräfta mina kollegor – alla jobbar stenhårt för tillfället och man-glömmer-liksom-bort att säga till när någon gör något bra.

Tack Anneli för att du Förmerar dig! Och för att du gillar folk för vad de är!